Steenuilenwerkgroep Rivierenland
info@steenuilenwerkgroep-rivierenland.nl

Werkgebieden diverse steenuilengroepen in het Rivierengebied

In het Rivierengebied zijn diverse groepen actief met onderzoek en bescherming van steenuilen waarbij sommige werkgebieden elkaar overlappen. Sommige groepen houden zich ook bezig met andere uilen en sommige alleen met steenuilen. Binnenkort verschijnt hier een nieuwe kaart omdat er 2 groepen zijn bij gekomen. Onze groep is gesplitst in Steenuilenwerkgroep Neder-Betuwe (grens is rood weergegeven op onderstaande kaart) en het andere deel gaat verder onder de oude naam Steenuilenwerkgroep Rivierenland (groen weergegeven op onderstaande kaart). Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is de 2e "nieuwe groep", deze is actief in dde 11 dorpen van de voormalige gemeente Geldermalsen. In het lijstje onder de afbeelding staan de namen van de andere groepen. Door op de naam te klikken gaat u rechtstreeks naar het bijbehorende emailadres

tijdelijke kaart SWR SWNB

 

1            Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                 
2            Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (niet te verwarren met de gemeente West-Betuwe)
3             Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
4             Steenuilenwerkgroep Rivierenland        
5             Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (ten oosten van de provinciale weg Ochten-Rhenen)
6            Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    
Deze website maakt gebruik van cookies. Sommige om de functionaliteit te waarborgen, andere om statistieken bij te houden (analytics). U kunt ervoor kiezen de cookies niet te accepteren, wij garanderen dan niet een volledig juiste werking van deze website.