Steenuilenwerkgroep Rivierenland
info@steenuilenwerkgroep-rivierenland.nl

Steun ons!

Zoals gebruikelijk bij verenigingen, stichtingen en goede doelen, zijn de financiële middelen kleiner dan de dromen die we hebben. Geld hoeft niet de beperkende factor te zijn, Voor het maken, plaatsen en onderhouden van kasten kunt u ons ook steunen met materialen of wat van uw tijd. Lees hieronder meer waarmee u ons kunt steunen 

 

U kunt ons op diverse wijze ondersteunen door iets wat van u is aan ons te geven. Of het nu materialen, tijd of geld is; elke bijdrage groot of klein is waardevol. Uw bijdrage wordt (zonder overhead) voor de volle 100 % ingezet voor het in stand houden van de steenuil in het Rivierengebied. Concreet  de belangrijkste uitgavenposten op een rijtje:

  • · Gereedschap
  • · Maken van nieuwe kasten
  • · Beheer en onderhoud nestkasten
  • · Territoriumonderzoek
  • · Beheer website

Materialen voor het maken van nestkasten zijn van harte welkom. We zijn op zoek naar brede douglas/lariks planken, dakbedekking, scharnieren, beits, schroeven en heel veel (zweeds) rabat planken. Stukken vanaf 70 cm lengte kunnen wij goed gebruiken.

Heeft u geen geld of materialen maar wilt u toch iets bijdragen, geef dan een paar dagdelen van uw tijd en kom ons helpen de steenuil in stand te houden.

Wilt u ons steunen laat dit dan weten via de contactpagina

Deze website maakt gebruik van cookies. Sommige om de functionaliteit te waarborgen, andere om statistieken bij te houden (analytics). U kunt ervoor kiezen de cookies niet te accepteren, wij garanderen dan niet een volledig juiste werking van deze website.