Steenuilenwerkgroep Rivierenland
info@steenuilenwerkgroep-rivierenland.nl

Vrijdag de 13e

Op vrijdag 13 december zijn we met een delegatie bij Stichting Gelders Landschapsbeheer (SLG) geweest om ons bij hen aan te sluiten. Van SLG hebben we een lader, accuboormachine, een takel-set en divers handgereedschap in bruikleen gekregen. Ook hebben we een klein startkapitaal gekregen zodat er materialen aangeschaft kunnen worden om nestkasten van te maken en te repareren. We hebben een stukje ruimte op de website van SLG  en hebben nu ook een vangnetverzekering. Dat heeft niks te maken met valbeveiliging wanneer je van de ladder stort, maar is een extra verzekering voor zaken die een eigen WA- of ziektekostenverekering niet dekt bij een incident.

Hiermee zijn we officieel van start gegaan! Ondertussen worden de laatste nestkasten ge├»nspecteerd, gerepareerd en hier en daar een nieuwe nestkast opgehangen.  We zijn klaar voor het nieuwe jaar en hopen samen met u er een goed steenuilenjaar van te maken. (voor zover we daar invloed op hebben). Hieronder wat foto's 

 6 nieuwe steenuilenkasten

nestkastcontrole

foto gemaakt door Felix

hout voor nieuwe kasten

Deze website maakt gebruik van cookies. Sommige om de functionaliteit te waarborgen, andere om statistieken bij te houden (analytics). U kunt ervoor kiezen de cookies niet te accepteren, wij garanderen dan niet een volledig juiste werking van deze website.